Bläddra i spelarkivet Bläddra I spelarkivet för Äventyrsspel

Visar 1 - 5 av 5 spel

Treasure Seekers: De förtrollade målningarna

Hjälp Nelly i jakten på hennes bror och rädda honom från ett mystiskt rumänskt slott! Hoppa in i slottets förtrollade målningar och upptäck hemligheten bakom de vises sten. I sök och finn-spelet Treasure Seekers: De förtrollade målningarna, kan du visa din skicklighet i att hitta gömda föremål. Bryt förtrollningen på slottet, befria Tom och ställ den onde personen till svars som har låst in honom.

Farmscapes

Hjälp Joe med att återuppbygga bondgården. I detta roliga 3-i-rad-spel måste du se till att bondgården producerar grönsaker, frukter, ägg, blommor och honung i rasande fart. Pengarna du tjänar kan du använda till att restaurera bondgården och köpa nya djur. Ha det så kul på landet – och var redo för oväntade och spännande minispel. Prova PC-spelet Farmscapes gratis idag!

Treasure Seekers: Drömmar av guld

Följ med Nelly och Tommy på deras fantastiska äventyr i detta välgjorda sök och finn-spel. Deras mormor var en gång i tiden en välkänd pirat och någonstans finns en guldskatt gömd. Nelly och Tommy har bestämt sig för att hitta den. Du har många underhållande timmar av spänning framför dig och du kan välja att spela på tid eller i din egen takt. Sätt dina färdigheter på prov och lös utmanande och problem i denna spännande skattjakt!
pc game online game Sök och finn-spel | May 5th, 2011 | | Se mer

The Mystic Way

Med hjälp av en blå magisk sphere får du kämpa för att rama in alla fyrkanter samtidigt som du måste försöka undvika fienden som rör sig mot dig! Akta dig för de taggiga stjärnorna!
online game Äventyrsspel | Nov 11th, 2010 | | Se mer

Samorost 1

Oj nej! Den lilla gnomens planet kommer att krocka med planeten Samorost! Hjälp honom ta sin planet ur kollisionskurs! Lös kluriga problem och gör saker i rätt ordning så ska du se att det löser sig! HUmoristiskt spel med Välgjord grafik.