Bläddra i spelarkivet Bläddra I spelarkivet för 3-i-rad-spel

Visar 1 - 9 av 9 spel

Fishdom: Seasons Under the Sea

Fira helgerna med ett underbart spel för hela familjen! I Fishdom: Seasons Under the Sea får du hela tre akvarier att spela och dekorera! Ha kul med julpynt och tomtemössor i julakvariet, lär dig vad som gör Thanksgiving så speciellt, eller ha skrämmande roligt med fiskarna i det spännande Halloweenakvariet. Ett roligt och välgjort 3-i-rad-spel du kan ha kul med länge!

4 Elements II

Återigen har en stor olycka drabbat det magiska kungadömet! Efter att en stor skugga fallit över det tidigare så underbara kungariket och mörklagt det, lever invånarna nu i förtvivlan och misströstan. De fyra elementens älvor har berövats sina magiska färdigheter och det är bara du som kan rädda kungariket. Frigör jordens, luftens, eldens och vattnets krafter och återställ den magiska boken i detta omtalade och välkända äventyr!
pc game online game Sök och finn-spel | Jan 16th, 2013 | | Se mer

Cradle of Rome 2

Välkommen tillbaka till de sju kullarnas stad! I gamla tider var Rom den mest magnifika staden av dem alla, och nu har du möjlighet att få del av äran. I detta medryckande 3-i-rad-spel är det du som bygger alla vägar som leder till Rom. Upplev det storslagna Rom på nära håll och bli kejsare för en dag i Cradle of Rome 2. Spela också föregångaren Cradle of Rome.

Fishdom 2

Nu är det dags att uppleva ännu ett Fishdom-äventyr. Byt plats på färgglada brickor med akvatiska teman, och tjäna massor av pengar. Använd dina besparingar till att skapa ditt drömakvarium. Låt fantasin flöda när du dekorerar med unika växter och nya fiskar. En spännande Fishipedia innehåller tokroliga fakta om fiskarna du kan ha i akvariet. Spela Fishdom 2 och matcha 3-i-rad!

Atlantis Quest

Sök efter det legendariska landet Atlantis i detta nya 3-i-rad-spel som är en version på ett klassiskt matchningsspel. Res till det gamla Grekland, Kartago, Egypten och Rom för att leta efter artefakter som kan hjälpa dig att lokalisera det mytomspunna kungariket under havet. Atlantis Quest är ett fängslande spel man inte kan få nog av.

Farmscapes

Hjälp Joe med att återuppbygga bondgården. I detta roliga 3-i-rad-spel måste du se till att bondgården producerar grönsaker, frukter, ägg, blommor och honung i rasande fart. Pengarna du tjänar kan du använda till att restaurera bondgården och köpa nya djur. Ha det så kul på landet – och var redo för oväntade och spännande minispel. Prova PC-spelet Farmscapes gratis idag!

Fishdom - Spooky Splash

Spela Spooky Splash och ha kul när du inreder och köper fiskar och annat skoj! I detta 3-i-rad-spel får du dekorera ditt akvarium med roliga inredningsdetaljer inför Halloween. Ett spännande och underhållande spel där du får chansen att skapa ditt drömakvarium och vinna pokaler och pengar för att ta dig vidare till svårare nivåer och nya utmaningar. Spelar du riktigt skickligt kan du köpa ännu bättre dekorationer och skapa en ännu mysigare Halloweenstämning.
pc game online game 3-i-rad-spel | Apr 1st, 2011 | | Se mer

Orange You Glad

Fånga de fallande apelsinerna - med din tunga! Skojigt spel där du ska sluka apelsiner på löpande band! Var bara försiktig så det inte slinker ner en spik i magen i misstag!
online game 3-i-rad-spel | Nov 13th, 2010 | | Se mer

Atlantis! Game

Res till Atlantis i detta snabba och spännade spel! Ta bort guldplattorna så fort du bara kan för att vinna!
online game 3-i-rad-spel | Nov 12th, 2010 | | Se mer